Wednesday, September 16, 2009

Θα έμενες ΙΙΙ ;

Dirty-Dancing

Ε, ναι λοιπόν. Ας κοιταχτούμε στα μάτια και ας το παραδεχτούμε μεγαλόφωνα. Είναι η αγαπημένη μας ταινία. Όλων των εποχών. Στη χειρότερη περίπτωση, είναι η δεύτερη αγαπημένη μας ταινία, μετά το Cocktail. Και όποια δεν το παραδέχεται, θα πρέπει να αναζητήσει ψυχολογική υποστήριξη για να εντοπίσει τι δεν πήγε καλά στην παιδική της ηλικία.

Ο Patrick Swayze πέθανε δυστυχώς πριν από λίγα εικοσιτετράωρα. Και όπως λένε, ήταν ένας ωραίος άνθρωπος. Από το πρόσωπο της Jennifer Grey δεν έχει μείνει τίποτα που να μην έχει παραμορφωθεί από τις πλαστικές και να θυμίζει κάαααατι από την “Baby”. Η ταινία όμως υπάρχει ακόμα, και είμαστε σίγουρες ότι θα την βλέπουνε με το ίδιο χτυποκάρδι ακόμα και οι εγγόνες μας.

Το ξενοδοχείο όπου έγιναν τα γυρίσματα του Dirty Dancing είναι το Mountain Lake Hotel, στο Pembroke της Virginia, μια αγροτική περιοχή που ε, τώρα …. πόσο ενδιαφέρουσα μπορεί να είναι πια; Οι ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις διατηρούνται σε άριστη κατάσταση και γενικά οι υπηρεσίες που παρέχονται είναι αρκετά υψηλού επιπέδου. Το όνομα του ξενοδοχείου μοιάζει λίγο όμως σαν αστείο γιατί η λίμνη από την οποία περιβαλλόταν, έχει σχεδόν εξαφανιστεί και έχει μείνει κάτι σαν μια μεγάλη λούμπα, περιορίζοντας σημαντικά την ομορφιά της περιοχής αλλά και τις δραστηριότητες.

10great-topper

baby-s-cottage

mountain_resort

MountainLake

mt-lake-2

bedroom-1

view-from-the-virginia

Το δόλωμα όμως του ξενοδοχείου είναι φυσικά ο χορός. Έχει λοιπόν καθιερώσει τα Dirty Dancing Weekends με τις τιμές να ξεκινoύν από τα 260 $ την ημέρα (πλέον των φόρων) για δύο άτομα και το πακετάκι έχει ως εξής:

Friday
5:30 – 8:30 pm Dinner Buffet – Dining Room
8 -10:30 pm Dance
Saturday
7:30 – 10 am Breakfast Buffet – Dining Room
10:00 am Tour of Property followed by Dirty Dancing Trivia Game
11:30 – 2:00 pm Lunch Buffet – Dining Room
2:00 – 4:00 pm Dance Lessons
4:00- 5:30 pm Private Dance Lessons $25 pp
(30 minutes sessions – limited – sign up at Front Desk)
5:30 – 8:30 pm Dinner Buffet – Dining Room
7:30 –11:00 pm Dance
Sunday
7:30 – 9:30 am Breakfast Buffet – Dining Room
Guests depart – We hope you had the Time of Your Life!

Αν θα έμενα ….. δεν το ξέρω. Ένα πράγμα όμως ξέρω σε αυτή τη ζωή με απόλυτη σιγουριά: “Nobody puts Baby in the corner”.

2 comments:

Moonlight said...

an o titlos apotelei erwtisi sto anagnwstiko koino, nai, tha emena an eixa dei to dirty dancing toooses fores... mia fora to kaneis... a weekend fairytale getaway... pourqoi pas?

Anonymous said...

Me tipota den 8a emena! To pragma 8a exane entelos ti mageia tou.